Modellen

Alle producten van PatentHut zijn maatwerk. Dit wil zeggen: u vertelt uw wensen en het ontwerp wordt daarop aangepast. Wat zoekt u in een tuinhuis en hoe kunnen wij helpen uw perfecte oplossing te vinden voor uw berging, schuur, garage of carport? Zoekt u een enkel tuinhuis of gaat uw wens uit naar series? Ook voor ondernemers die werkzaam zijn in de (project)bouw worden er interessante PatentHut projecten gerealiseerd. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het ontwerp dat bij u past!
 
 
Wat zijn uw wensen voor een tuinhuis, berging, garage, carport of chalet?
  • Welke maat en vorm tuinhuis wenst u?
  • Wenst u een overkapping, luifel en/of veranda?
  • Hoeveel ramen en (enkele of dubbele) deuren wenst u?
  • Gevel-, potdeksel- of rabatprofiel.

Kortom, PatentHut is geen standaard product. Bent u benieuwd naar de prijs van uw wensen? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw ideale kunststof tuinhuis, een kunststof berging, een kunststof prieel of een kunststof garage. Wij zullen een ontwerp en bijbehorende prijs aanbieden welke volledig aansluiten op uw wensen! 

Tuinhuis Jasmijn is een achtkantig tuinhuis. Door zijn vormgeving een erg sfeervol tuinhuis dat de sfeer... Bekijk het model 'Tuinhuis Jasmijn' »»
Tuinhuis Eva is een berging met zadeldak. Deze berging is in diverse maten verkrijgbaar. Ook kunt... Bekijk het model 'Tuinhuis Eva' »»
Tuinhuis Emma is een tuinhuis met vijf zijden. Door de vijf zijden is het tuinhuis een... Bekijk het model 'Tuinhuis Emma' »»
Tuinhuis Luna is een tuinhuis met een voorportaal. Door zijn indeling heeft dit tuinhuis een geweldige... Bekijk het model 'Tuinhuis Luna' »»
Tuinhuis Kim is een tuinhuis met een zadeldak en een luifel. Het tuinhuis is in diverse... Bekijk het model 'Tuinhuis Kim' »»
Tuinhuis Femke is een echte special. Dit tuinhuis heeft veel extra's. Namelijk een inpandige luifel, een... Bekijk het model 'Tuinhuis Femke' »»
Ook voor een carport of berging biedt PatentHut mogelijkheden. Het gebouw wordt compleet afgestemd op uw wensen:... Bekijk het model 'Garage, carport en chalet' »»
Naast de modellen voor de particulier, ontwikkelt PatentHut ook seriematige bijgebouwen. Denk hierbij aan kunststof rookvoorzieningen.... Bekijk het model 'Serieproductie bijgebouwen' »»
Een van de  profielen van Patenthut is het potdekselsysteem. Door de afwerking heeft het profiel een... Bekijk het model 'Tuinhuis potdeksel profiel ' »»